• foto-skoly1
loading...

Vedení ZŠ kpt. Jaroše, Trutnov, Gorkého 38 by rádo informovalo budoucí prvňáčky, respektive jejich rodiče, že pro školní rok 2021/2022 se otevřou tři první třídy oproti původně plánovaným dvěma.

Toto významné a pozitivní rozhodnutí vedení školy učinilo hnedka z několika důvodů. Jedním z nejdůležitějších důvodů je fakt, že výuka v programu „Začít spolu“ se lépe uplatňuje ve třídách s menším počtem žáků. Neméně důležitým důvodem otevření 3 prvních tříd je velký počet přihlášek k povinné školní docházce na naši školu pro školní rok 2021/2022. Tento vstřícný krok zároveň dává reálné šance na přijetí do 1. tříd i dětem, které nemají trvalé bydliště ve spádovém obvodu ZŠ kpt. Jaroše, Trutnov, Gorkého 38. Tato pozitivní zpráva může navíc změnit rozhodnutí některých rodičů, kteří nezapsali své dítě při online zápisu na naši školu, právě z důvodu nespádovosti a následné obavy z nepřijetí.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo 737 915 734.

Sledujte webové stránky naší školy, kde budete i nadále průběžně informováni.

 

 

S přátelským pozdravem Mgr. Karajanis Petr, DiS., zástupce ředitele školy.

Back to top